Borászok közt, Vargas Llosa adaptáció, szexi műkincshamisítók és egy rejtélyes gyilkosság a STORY4 műsorán

Magyarországon eddig még nem látott sorozatok színes özöne érkezett a STORY4-re.

Itt A rossz kislány csínytevései, a Madame Blanc nyomoz, a Szélhámosok és a Borászok közt. A Network4 csoport minőségi és friss sorozatokat hoz el a magyar nézőknek a világ minden tájáról.

A jó fiú és a rossz lány története a STORY4-en látható vasárnaponként 20 órakor.

A Network4 csoport szórakoztató csatornáján mutatkozik be a 2022-es A rossz kislány csínytevései című tíz részes minisorozat, amelyet a Nobel-díjas író, Mario Vargas Llosa regénye alapján készült. A történet több mint negyven évet ölel fel. A kalandvágyó Arlette és lázadó szerelme, Ricardo először Peruban találkoznak, majd folyamatosan összehozza őket az élet Párizstól Tokióig, Londontól Havannáig. Közben pedig zajlanak a forradalmak, ideológiák és érzelmek dőlnek meg.   

A Madame Blanc nyomoz  (lásd fotó) minden szombaton 22 órától látható a STORY4 műsorán.

A Madame Blanc nyomoz egy izgalmas „cosy mystery” műfajú sorozat, amely egy átlagosnak tűnő angol párról szól. Jean és Rory White régiségeket árul, az üzlet jól megy, vehetnek is egy kis házikót Dél-Franciaországban. Amikor a férfi váratlanul meghal, egymást követik a különös sorscsapások. Jean beköltözik a francia házikóba és nyomozni kezd férje halála ügyében, és megdöbbentő felfedezéseket tesz.  

A Szélhámosok című sorozat a szerethető műkincshamisítókkal minden szombaton 20:00-tól látható a STORY4-en.

A Szélhámosok főszereplője egy ifjú pár: a nő (Cata) a művészethez ért, a férfi (Yago) az eladáshoz, ketten együtt pedig kiváló műkincshamisítókká képezik ki magukat. Egyikük sem így képzelte el az életét, mégis úgy döntenek, hogy a bűn útjára lépnek. Míg az átlagos hamisítók híres műveket koppintanak le, ők olyan képeket kreálnak, amelyek soha nem is léteztek.  

A Borászok közt vasárnaponként 22:00-kor látható a STORY4 műsorán.

Végy két városi embert, egy társasági hölgyet és egy ügyvédet, akik egy csodálatos új-zélandi borvidéken örökölnek egy hanyatlóban lévő szőlőbirtokot. A Borászok közt című sorozat főszereplői a borhoz nem értenek, a vidéket nem ismerik és egymással sincsenek mindig egy hullámhosszon, de Daisy és Louis vállvetve küzdenek a birtok fenntartásáért és a szomszédos borászat ármánykodása ellen. A sorozat hatalmas sikert aratott és már a harmadik évadot is bejelentették.