Michael A. Singer: Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz

Gyakorlatok az önmagunkon túli spirituális utazáshoz.

Michael A. Singer spirituális tanító, motivációs előadó könyveiben arra bátorítja az olvasókat, hogy lépjenek túl a mindennapos gondokon, félelmeken és tapasztalatokon, és merjenek igazán mélyre tekinteni önmagukban. Azt vallja, hogy a spirituális fejlődés csöppet sem bonyolult, bárki ösztönösen elérheti, sőt, tovább megy: mindenkinek születése jogán jár.

Felszabadított lélek című bestsellerében egy olyan utazásra hív, amely során felfedezhetjük és megtapasztalhatjuk önmagunkban ezeket a már meglévő igazságokat. Praktikus és használható útmutatásain keresztül kalandos és tanulságos önismereti kalandra hív mindenkit, aki nyitott a változásra és nem fél felszabadítani a lelkét és az életét.

A Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz irányjelző táblaként működik ezen az utazáson. Célja, hogy jobban megértsük az önnön elménkhez, érzelmeinkhez és belső energiáinkhoz fűződő viszonyunkat. A Napló minden bejegyzése a Felszabadított lélek valamelyik lényeges üzenetét fejti ki. A bejegyzések végén található buzdítások arra ösztökélnek, hogy a tanítást alkalmazzuk a saját tapasztalatainkra, a gyakorlatok pedig segítenek jobban megérteni a lecke lényegét, így képessé válhatunk beépíteni azokat a hétköznapjainkba. A kötetben található üres sorok segítségével pedig összefoglalhatjuk magunknak a reflexióinkat.

A Napló célja pontosan az, hogy a szavak megértésén túl a közvetlen tapasztalás birodalmába vezessen, ahol megismerkedhetünk a belső szabadsággal, a boldogsággal és az önmegvalósítás örömével.

A Felszabadított lélek című #1 New York Times-bestseller társkiadványa ez a napló, amely az inspiráció, a szabadság és az öröm elérésére kínál gyakorlatokat.

Az itt közölt új gyakorlatok és kiindulópontok a Felszabadított lélek című könyv egyes szövegrészeihez kapcsolódnak. Arra szolgálnak, hogy Michael A. Singer tanításait közvetlenül a saját élményeidre vonatkoztathasd, és ezáltal mindennapjaid részévé váljanak. Olyan gyakorlatokat is találsz benne, amelyek segítenek eltávolodni a zajos elmétől és mélyebben megérteni igazi lényedet, átdolgozni azokat a negatív érzelmeket, amelyek behatárolják a lehetőségeidet.

"Ez a napló igazi szemléletváltást hoz el az itt található új gyakorlatok révén, amelyek a meditáció és a mindfulness hagyományában gyökereznek, és rávezetnek arra, hogyan légy jelen minél teljesebben a mostban, élj át tartós örömöket, és valósítsd meg önmagad. Ha készen állsz arra, hogy kitárd az ajtót a végtelen lehetőségek előtt, akkor a Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz el fog vezetni az elméd, az érzelmeid és a belső energiáid közötti viszonylatok gazdagabb megértéséhez. Azáltal, hogy elengeded a múltbeli nehézségeket, amelyeket mostanáig magadban tartogattál, hozzáférhetsz a legbensőbb, igaz Éned tökéletes boldogságához." (Fülszöveg)

Michael A. Singer, a New York Times bestsellerlistáján első helyezett Felszabadított lélek és Az elengedés szabadsága című, az egész világon megjelent művek szerzője. Doktori munkája megírása során mindent megváltoztató spirituális átalakuláson esett át, ezután elvonult a világtól, hogy a jógának és a meditációnak szentelhesse az idejét. 1975-ben megalapította a Világegyetem Szentélyt (Temple of the Universe), a mára nagy hírű jóga- és meditációs központot, amelybe vallási hovatartozástól és hitvallástól függetlenül bárki elvonulhat, hogy megtalálja a lelki békéjét. Ő a megálmodója annak a korszakalkotó szoftvernek is, amely teljesen átalakította az egészségügyi intézmények működését, és alapító-vezérigazgatója egy szervezetnek, amelynek világraszóló eredményei a Smithsonian Intézet archívumában is megtalálhatók. Az évek során – túl négy évtizedes spirituális tanítói tevékenységén – Singer az élet számos területét gazdagította a munkájával, így az üzleti életben, a közoktatásban, az egészségügyben és a környezetvédelemben is sikeresen tevékenykedett. Korábban két műve jelent meg a keleti és nyugati filozófiai irányzatok integrációjáról: a The Search for Truth és a Three Essays on Universal Law: Karma, Will and Love.

Michael A. Singer 21. Század Kiadó gondozásában megjelent kötetei:

Felszabadított lélek - díszkiadás illusztrációkkal,   Felszabadultan élni.