Las Vegas nem csak a kaszinó világáról szól

Las Vegas azon személyek számára a legideálisabb, akik nem is tudják pontosan, hol szeretnének nyaralni. Ezen a helyen különböző világkultúrákkal találkozhatunk és ismerhetjük meg azokat közelebbről. Mutatjuk is, miért érdemes Las Vegasban eltölteni néhány napot!

A kaszinó fővárosa új oldaláról is bemutatkozik

A városban szinte mindig remek az időjárás. A legkellemesebb talán tavasszal és ősszel felkeresni a helyet, de voltaképpen az év bármely szakaszában ellátogathatunk erre a helyre, az időjárásban és másban sem fogunk csalódni.

Ha szeretjük az időnket a szabadban tölteni, akkor számunkra Las Vegas egy ideális hely, hiszen rengeteg felfedeznivaló van a környéken. Ha szeretjük a sziklamászást, akkor a Red Rock Canyon tökéletes hely lesz számunkra, de túrázhatunk is, mégpedig a Valley of Fire-ben is. Ha kirándulást tervezünk, akkor semmiképpen se hagyjuk ki a Grand Canyont, a Bryce Canyont, a Sion Canyon Nemzeti Parkot.

Las Vegasba sokan érkeznek a kaszinók miatt, pontosabban a nagy nyeremény reményében keresik fel ezt a várost. Sokat valóban nem csak a város, hanem a kaszinó is lázba hoz.

Las Vegasban arra is van lehetőségünk, hogy gyönyörű szállodákat csodáljunk meg. Ezek a szállodák olyanok, mint a mini vidámparkok sok-sok üzlettel, kaszinóval, bárokkal és éttermekkel.

Las Vegas utcáin, akár ingyen is szórakozhatunk, hiszen tele vannak táncosokkal, bűvészekkel és előadókkal. Megtekinthetjük a Bellagio szökőkutat, a Mirage Hotel vulkánját, amely esténként, óránként tör fel a magasba.

Las Vegas meglepő módon egy rendkívül családbarát hely, hiszen olyan, mint egy óriás kalandpark gyerekeknek. Ha a családdal közösen tervezünk nyaralást, ne tántorítson el bennünket az úticél, azaz Las Vegas is ideális helyszín a családi kikapcsolódásra.

Las Vegas egy olyan hely, ahol egyetlen városban a világ összes nevezetességét megtekinthetjük, hiszen a szemünk elé tárul New York, Egyiptom, Velence, Párizs, Anglia.

Ha a városban járunk, semmiképpen se hagyjuk ki a Strip-et, amely a világ egyik leghíresebb utcájaként van számon tartva. Ez az utca, a világ számos hotelének és kaszinójának ad otthont, mint például MGM Grand, Caesars Palace vagy a Bellagio.

Ha Las Vegasban jársz, mindenképpen látogass el a FlyOverbe is, ami nem más, mint egy repülő színházi attrakció. Las Vegasban a FlyOver 2021. szeptemberben nyitotta meg a kapuit, mégpedig a Las Vegas Stripen, a Hard Rock Cafe mellett.

A FlyOver egy csodálatos repülési élményt nyújthat bárki számára, aki felkeresi a helyet. Egy hatalmas, gömb alakú képernyő előtt ülve úgy érezhetjük magunkat, mintha mi is az adott helyszíneken járnánk. Mintha csak helikopterrel repülnénk az adott helyszínek felé, vagyis a Grand Canyon, a Tahoe-tó, a Sion Nemzeti Park, vagy az Atches Nemzeti Park irányába. A felejthetetlen és nagyszerű utazás alatt olyan speciális effektusokat alkalmaznak a szervezők, mint köd és szél, de az adott helyre jellemző illatokat is érezhetjük, ezzel is fokozva az élményeket.

A FlyOver két darab 40 férőhelyes színházzal rendelkezik, illetve bemehetsz a The Lost Cactus bárba is, ahol rendelhetsz sört, bort vagy koktélt, illetve, ha megéheztél, még ételrendelésre is van lehetőséged. Ha belépünk a helyszínre, az előcsarnokban egy néhány perces bemutatót is láthatunk, és aztán eldönthetjük, hogy részt kívánunk - e venni a nagy kalandban vagy sem.