Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

2024 február 9-től – SkyShowtime-on.

A SkyShowtime megerősítette, hogy a nagy sikerű animációs film, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem kizárólag a saját felületén lesz elérhető a következő dátumtól: 2024 február 9.

Miután évekig elzárkózva éltek az emberek világától, a teknőctestvérek most útnak indulnak, hogy hőstetteikkel megnyerjék New York szívét, és normális tinédzserekként fogadják el őket. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik fellépni egy rejtélyes bűnszövetkezet ellen, de amikor egy mutánshadsereg szabadul rájuk, kiderül, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket.

A film eddig bruttó 162 millió dollárt meghaladó bevételt hozott világszerte, és 96%-os kritikai pontszámával Fresh minősítést kapott a Rotten Tomatoes oldalán.

A Paramount Pictures és a Nickelodeon Movies által bemutatott Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem főszereplői: Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu, Brady Noon, Jackie Chan, Ice Cube és számos további színész.

A Point Grey Production közreműködésével készült Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem című filmet Jeff Rowe rendezte Kyler Spearsszel közösen Brendan O’Brien, Seth Rogen, Evan Goldberg és Jeff Rowe története alapján. A forgatókönyvet írták: Seth Rogen, Evan Goldberg, Jeff Rowe, Dan Hernandez és Benji Samit. A Peter Laird és Kevin Eastman által megalkotott Teenage Mutant Ninja Turtles-karaktereket felvonultató film producerei Seth Rogen, Evan Goldberg és James Weaver, vezető producerei pedig Ramsay McBean és Josh Fagen.

Ezenfelül a rajongók még több teknőssel találkozhatnak a SkyShowtime-on, ahol a Teenage Mutant Ninja Turtles sorozat hatalmas gyűjteményéből válogathatnak.

További információk a szolgáltatással kapcsolatban:

Honlap,   LinkedIn,   X (előző nevén Twitter)