HOPTOBERFEST 2023

„Hop to the beerfest!"

Szeptember 22-24. között kerül megrendezésre Budapesten a Hoptoberfest sörfesztivál, ami olyan, mint egy oktoberfest

Mikor? 2023.szeptember 22-24.

Hol? Hoptop sörfőzde, 1106 Budapest, Maglódi út 12.

A belépés ingyenes.

    (A sörfogyasztáshoz poharat kell vásárolni, az 1 literes fesztiválkorsó ára: 4990 Ft, a 0,44 literes kraftpohár: 2990 Ft.)

A kőbányai HopTop kisüzemi sörfőzde új üzemének hivatalos megnyitó ünnepsége, egyben a születésnapi bulija, ahol több mint 30 különböző kraftsörrel, koncertekkel, családi programokkal várják az érdeklődőket.

A Hoptoberfest olyan, mint egy oktoberfest, de van benne kraft!

A hagyományos oktoberfesthez hasonlóan lesz sörsátor, bajor kolbász, bajor perec, 1 literes fesztiválkorsó. A fesztivál hivatalos söre egy tradicionális Helles típusú lager sör, ami a fesztivál alatt 990 Ft/liter áron lehet megvásárolni.

A hagyományos oktoberfest hangulata mellett az ország legújabb sörfőzdéje és taproomja is megnyitja kapuit a résztvevők előtt, sőt sörtúrákra is jelentkezhetünk, ami a fesztivál ideje alatt ingyenes és megismerhetjük a kisüzemi sörök készítésének titkait.

Regisztráció a főzdetúrára itt

A háromnapos sörfesztivál alatt ingyenesen látogathatóak a koncertek is. Pénteken fellép a Melody Maker és a Candymen Duo, szombaton az Acoustic Melone és a Nehézlemez Műhely, illetve a hagyományos sramli kedvelőinek a Tarianer Spitzbuam húzza a lábalávalót.

Bővebben a Hoptoberfest programjairól itt.

Weboldal itt,    Facebook esemény itt.

Főszervező a Hoptop Sörfőző Zrt.

A Hoptoberfest főtámogatója a Merkapt Zrt.