Hamarosan újra előadásokkal várja közönségét az Újszínház

Hosszú szünet után végre újra hatalmas volt a nyüzsgés a színház épületében.

A nézőtér még üres, de a színpadon megkezdődtek Jókai Mór - Kocsák Tibor - Miklós Tibor Fatia Negra (Szegény gazdagok) című musicaljének próbái, Nagy Viktor rendezésében.

Sötét krimi, árulás, bűn, vad romantika, hatalmas szerelem, az előadás igazi különlegessége lesz az Újszínház repertoárjának. Az előadásban látványos és izgalmas jelenetekben nem lesz hiány. Több olyan vendégművészt is köszönthetünk a darabban, akikkel még az Újszínházban nem találkozhatott a nagyérdemű, többek között Misurák Tünde, Szaszák Zsolt, Pacskó Dorka és Kardffy Aisha. A premier előadást 2021. június 18-án tekintheti meg a közönség és utána még jó pár alkalommal lehet az idei évadban megnézni az Újszínház új musicaljét.

A jelenlegi tervek szerint 2021. május 15-én A funtineli boszorkány című előadással nyitják meg a színházat újra a nagyérdemű előtt. Májusban több előadással várják a nézőket, az előadásokra jegyek már kaphatóak és hamarosan közzéteszik a színház júniusi műsorát is.

Az évad másik bemutatója Gyurkovics Tibor: Császármorzsa című színdarabja, melyet Dörner György rendez. A premiert 2021. június 4-én tartják, utána pedig több alkalommal lesz még lehetőség megnézni az előadást június folyamán.

A műsor elérhető honlapon, a Facebook oldalon pedig naprakész információkat adnak minden színházi eseményről.

A nyár folyamán nézőik vidéken találkozhatnak az Újszínház előadásaival. Többek között Gyulai Várszínházban A funtineli boszorkány és A palacsintás király című elődadásokkal, illetve a 30. Művészetek Völgye Fesztiválon az Újszínház kilenc népszerű előadását mutatják be.