Apró tippek, nagy eredmények: így őrizze meg egészséget

A BODY Kiállítás bemutat néhány olyan praktikát, amelynek segítségével néhány perc alatt tehetünk fizikai jólétünkért.

Rohanó hétköznapjaink során is gondoskodhatunk arról, hogy megőrizzük egészségünket, frissességünket.

Igyunk minden nap egy pohár citromlevet
Méghozzá éhgyomorra, vízzel hígítva. A citromlében rengeteg vitamin és nyomelem található, javítja a máj működését, tisztítja a vért, segíti az emésztést, gyulladáscsökkentő és hígítja a húgysavat.

Vegyünk otthonra gyömbért
Reszelve, nyersen, teában, vagy mézzel is nagyszerű hatással van szervezetünkre a gyömbér. Csökkenti a puffadást, fertőtlenít, serkenti az emésztést, javítja az immunrendszert, igazi csodaszer.

Kortyolgassunk almaecetet
Vízzel felöntve néhány csepp almaecet nagyszerű indítása és vége lehet a napnak. Csökkenti a gyulladásokat, fertőtlenít, jó hatással van a magas vérnyomásra, antioxidáns hatású és még a fogyást is elősegítheti.

Segít a méregtelenítés
Napjainkban nagy divat a méregtelenítés, és a mai kor emberének szüksége is van rá, hiszen rengeteg mesterséges ételt fogyasztunk, a környezetünk szennyezett, a társadalmi feszültségek és a stressz miatt pedig sok „lelki méreg” gyűlik fel szervezetünkben. Nem nehéz belátni: időről időre ki kell pucolni a méreganyagokat, hogy felfrissüljön, megkönnyebbüljön a testünk.

Mozduljunk meg
Nem kell mindenkinek élsportolónak lennie. Elég napi 20 perc mozgás is ahhoz, hogy hosszútávon megőrizzük egészségünket. A BODY Kiállítás „Magyarok a napi testmozgásért” társadalmi összefogása is arra buzdít, hogy ha csak rövid ideig is, de sportoljunk!