Heti dörgés Villám Gézával

Február 25-én indult, és minden hétfőn új részek a Comedy Central műsorán.

Közéleti evening show-val tér vissza a tévéképernyőkre a kilencvenes évek média-fenegyereke, Villám Géza! Várva várt új műsora február 25-én, hétfőn este startolt a Comedy Centralon. A Heti dörgés Villám Gézával felhőtlen szórakozást ígér a fanyar humor kedvelőinek, hiszen a produkció házigazdája sajátos szemszögből dolgozza fel és kommentálja az aktuális híreket – tudósítókat is segítségül hívva –, természetesen nem kímélve a közéletet és az álhíreket sem.

Kamuhír-elemző tanfolyammal indít a humorcsatorna evening show-ja: a műsorvezető oknyomozó riportereket megszégyenítő alapossággal járt utána, gyógyítja-e a rákot a citromlébe áztatott rothadó szurikáta, eladhatóbb-e az álhír, ha ragasztószalagot tépkedünk közben vagy hogy kötelezővé teszi-e Soros György a drogfogyasztást? Az akadémiai színvonalú tudományos riporton túl kiderült, mennyivel lenne gazdaságosabb a magyar foci, ha raptorokkal és űrlényekkel helyettesítenénk a játékosokat, vagy hogy milyen előnyökkel kecsegtet a nagyszülőket célzó GYED. Villám Géza a közéleti eseményeken túl a műsorgyártás kulisszái mögé is betekintést engedett: megtudhattuk, milyen központi szerepe van egy Hollandiába ingázó zöldséges autónak a Heti dörgés megszületésében, vagy hogy mit keresett egy Valentin-napi virágcsokor a február 25-i adásban?

„Nagyon fontosnak tartom, hogy Magyarországon is legyen egy olyan műsor, ahol kibeszélhetjük a közélet, a saját életünk visszásságait, és legalább egy jóízűt röhöghetünk. Az emberek többsége beleunt a dolgokba vagy annyira belefeszült abba az álláspontba, amit hallani szeret, hogy már képtelen megkérdőjelezni és eltávolodva értékelni azt, ami körülötte zajlik. Annyi a legyintés és a feszültség, hogy ezen már csak az irónia és a nevetés segíthet. Erre pedig az esti show a legjobb műfaj, ami most nagyon adja magát. Csodálom is, hogy ez nálunk eddig kimaradt. A mi heti műsorunkban az aktuális hírek kommentálásán túl lehetőségünk lesz arra is, hogy egy-egy fontosabb témát alaposabban is körül járjunk…” – nyilatkozta Villám Géza.

És hogy hogyan szerzett exkluzív interjút a Heti dörgés „vérprofi” tudósítója Nikola Gruevszkitől? Többek között ez is kiderült a Comedy Central debütáló evening show-jának adásábóll! Mert a valóságnál nincsen viccesebb!